Membets

Aktivitetet kryesore te organizuara nga UOTSH “2014″

Na zbatim te disa detyrave dhe obligimeve te marra persiper nga ana e Kryesise se Unionit te Operatorve Turistike Shqiptare,.

Aktivitetet kryesore te organizuara nga UOTSH “2007″

1.Workshop(Tryeze e Hapur)“Prezantimi i turizmit shqiptar ne tregun turistik Rus”-27.01.2007. Ne bashkpunim me perfaqsues te Operatorve Ruse u be nje.

Aktivitetet kryesore te organizuara nga UOTSH “2005″

1.Aktivi Kombetar “Miresevini ne Shqiperi-Welcome to Albania”– 3 maj 2005. Promovim i perbashket i resurseve turistike shqiptare per ti prezantuar.

Aktivitetet kryesore te organizuara nga UOTSH “2016″

Aktivitetet kryesore te organizuara nga UOTSH “2015″

Aktivitetet kryesore te organizuara nga UOTSH “2013″

1. Aktivitet Tematik dhe Festiv i UOTSH me daten 15.01.2013, ne Ulqin te Malit te Zi. 2. Infotur ne Shqiperi.

Aktivitetet kryesore te organizuara nga UOTSH “2012″

1. Aktivitet Festiv i UOTSH me rastin e mbylljes se vitit turistik 2011 dhe fillimit te vitit 2012, me daten.

Aktivitetet kryesore te organizuara nga UOTSH “2011″

1. Aktivitet Festiv i UOTSH me rastin e mbylljes se vitit turistik 2010 dhe fillimit te vitit 2011, me daten.

Aktivitetet kryesore te organizuara nga UOTSH “2010″

1. Tryeze e Rrumbullaket, e inicuar nga Kryesia  e UOTSH, ne Oher – Maqedoni me 16 – 17 Janar 2010,.

1 2