Aktivitetet kryesore te organizuara nga UOTSH “2011″

1. Aktivitet Festiv i UOTSH me rastin e mbylljes se vitit turistik 2010 dhe fillimit te vitit 2011, me daten 15.01.2011, ne Struge te Maqedonise.

2. Infotur me Operatoret Turistike Polak( 24 operatore turistike dhe gazetare) 17 – 22 maj 2011.

Aktivitet i organizuar nga Kryesia e UOTSH, ne baze te marrveshjes me Dhomen e Turizmit Polak,  per te njohur  partneret polake te interesuar per tregun turistik shqiptar dhe per te promovuar destinacionet turistike me te spikatura te Shqiperise e Kosoves,si dhe programet e tyre turistike.

3.  Infotur me Operatoret Turistike Boshnjake ( 40 operatore turistike dhe gazetare) 24 – 26 maj 2011.

Aktivitet i organizuar nga Kryesia e UOTSH, nga Ambasada Shqiptare ne Sarajeve dhe AKT, per te njohur  partneret  boshnjake te interesuar per tregun turistik shqiptar dhe per te promovuar kryesisht destinacionet e plazheve te Shqiperise, kryesisht te pushimeve verore.

4. Aktivitet organizativ dhe promocional me Dhomen e Turizmit Polak (PIT), me 180 operatore turistike polake  per organizimin e Kongresit te tyre vjetor, nga data 12 – 16 tetor 2011, si dhe Infotur ne destinacionet kryesore turistike e historike te Shqiperise.