Month: February 2008

Aktivitetet kryesore te organizuara nga UOTSH “2008″

1.  Tryeze e Perbashket “Zbatueshmeria e Ligjit te Turizmit –Per Veprimtarite Turistike e Hoteliere” – 17.01.2008 – Analize dhe Diskutim.