Lot Boutique Hotel

BusinessRepresentativeE-MailSector
Lot Boutique HotelBlerina Dermishajdirector@hotel-lot.comHotel

Lot Boutique Hotel by Hotels and Préférence offers accommodation in Tirana. Guests can enjoy the on-site bar. Free WiFi is featured throughout the property and free private parking is available on site.

Every room at this hotel is air conditioned and has a flat-screen TV with satellite channels. Some rooms have a seating area for your convenience. Every room comes with a private bathroom. For your comfort, you will find free toiletries and a hair dryer.

Shuttle service is offered upon request and at a surcharge. The hotel also offers car hire. Skenderberg Square is 400 m from Lot Boutique Hotel by Hotels and Préférence, while Sky Tower is 800 m from the property.

The nearest airport is Tirana Airport, 14 km from Lot Boutique Hotel by Hotels and Préférence.

Lot Boutique Hotel by Hotels and Preference ofron akomodim në Tiranë. Te ftuarit  mund të sherbehen me bar në hotel. WiFi pa pagesë është paraqitur në të gjithë pronën dhe parkim privat falas është në dispozicion në hotel.

Çdo dhomë në këtë hotel ka ajër të kondicionuar dhe ka një TV me ekran të sheshtë me kanale satelitore. Disa dhoma kanë një zonë pushimi për lehtësinë tuaj. Çdo dhomë vjen me një banjo private. Për komoditetin tuaj, ju do të gjeni tualetin falas dhe një tharëse flokësh.

Transferimi ofrohet sipas kërkesës dhe me një pagese shtesë. Hoteli ofron edhe makina me qera. Sheshi Skenderberg është 400 m nga Lot Boutique Hotel by Hotels and Préférence, ndërsa Sky Tower është 800 metra  nga prona. Aeroporti më i afërt është Aeroporti i Tiranës, 14 km nga Lot Boutique Hotel by Hotels and Preference.