Aktivitetet kryesore te organizuara nga UOTSH “2012″

1. Aktivitet Festiv i UOTSH me rastin e mbylljes se vitit turistik 2011 dhe fillimit te vitit 2012, me daten 14.01.2012, ne Prizren te Kosoves.

2. Infour ne Barcelone – Spanje, me 22 operatore turistike shqiptare nga data 25 mars- 31 mars 2012, te ftuar nga Tour Operatoret Spanjolle. Ne kete aktivitet u prezantuan destinacionet turistike te plazheve te Costa Bravas per turistet shqiptare, si dhe oferta turistike shqiptare per tregun spanjoll.