info@atu.org.al
+3552273087

 

                                       

Latest News

Welcome  to  the  ATU website!


Kryesia e Unionit Turistik Shqiptar falenderon te gjithe anetaret e shoqates  per angazhimin dhe kontributin qe kene dhene ne mbarevajtjen dhe konsolidimin e shoqates sone, duke e bere Ate nje nga kontributoret kryesore ne zhvillimin  e industrise se turizmit shqiptar

Sektori I turizmit ne Shqiperi eshte rritur dhe eshte zhvilluar shume gjate viteve te fundit, dhe padyshim nje kontribut te madhe ne zhvillimin e ketij sektori shume te rendesishem te ekonomise e kane dhene anetaret e UTSH te cilet kane bere nje pune te shkelqyer ne promovimin dhe zhvillimin e turizmit shqiptar

Turizmi sot është nje nder sektoret prioritar në Shqipëri i cili jep një kontribut prej 13% në prodhimin e brendshëm bruto dhe ka rreth 233000 punonjës të punësuar në mënyrë direkte apo indirekte ,ose rreth 24 përqind të punësimit në Shqipëri, duke u shendruar  ne një nga sektoret më të fuqishem për ekonominë e vendit. 

I ftojme te gjithe subjektet turistike dhe agjentet turistik qe nuk jene antarsuar akoma ne shoqaten tone ta konsiderojne antarsimin ne kete shoqate,pasi nje perfaqesim sa me I gjere do bente me te mundur lobimin dhe mbrojtjen e interesave te cdo anetari dhe do te ishte dhe nje factor I rendesishem per zhvillimin dhe promovimin e bisneseve tuaja brenda dhe jashte Shqiperise.

UTSH qe nga themelimi I saje ne vitin 2005 e deri me tani vazhdon te jete nje force e madhe e cila I ka paraprire zhvillimit turistik shqiptar duke iniciuar nisma ligjore per organet vendimmarrse shtetrore  per te disiplinuar e rregulluar me akte ligjore e nenligjore mbarevajtjen e turizmit ne funksion te ndertimit te rregullave te ndershme te lojes se ekonomise se tregut .

UTSH nepermjet kordinimit te perbashket shtet dhe biznes privat, po bashkevepron me sektoret financiare, social- ekonomik, per te perfituar donacione dhe projekte ne fushen e turizmit, per te bere te mundur rritjen e të ardhurave ne ekonomine e vendit dhe rritjen e mirqenies per qytetaret shqiptare

Ju lutemi te merrni pak nga koha juaj per te pare faqen tone te website, per zhvillimet e fundit dhe informacione te pergjithshme te organizates ombrelle me te konsoliduar te turizmit shqiptar,ecila ka kontribuar dhe do te kontriboje pa rreshtur per zhvillimin dhe promovimin e sektorit te turizmit

Presim bashkpunimin dhe mbeshtetjen tuaj per te arritur ne qellimin tone madhor;

Ta bejme Shqiperine nje nder destinacionet me atraktive per vizitoret nga te gjitha vendet e botes.

Pershendetje te sinqerta

Rrahman Kasa

Kryetar  

Albanian Tourism Union

Unioni  Turistik Shqiptar

 

Informacion

  • Anëtaret
  • Partnerët

Struktura

Asamleja e pergjitheshme

Keshilli Drejtues

Kryetari

Zv. Kryetari

Sekretari i Pergjitheshem

Komisioni i Auditit

 

Foto Galeri

There are no image inside folder: images/galeria