info@atu.org.al
+3552273087

 

                                       

Latest News

Ne kuadër të hartimit të planit të masave për mbarëvajtjen e Sezonit Turistik 2016,per zonen e Golemit,Unioni Turistik I perfaqesuar nga Kryetari Rrahman Kasa sebashku me Sekretarin e MZHETTS Z. Ravik Mima, organizuan nje takim me date 23.5.2016 ne zyren e Kryetarit te Bashkise Kavaje me Kryetarin e kesaj bashkie Z. Elvis Roshi

Gjate ketij takimi u bera te ditur Z. Roshi dhe Mima se problemi me emergjent qe operatoret turistik kane per kete sezon veror eshte 

  • Rehabilitimi i infrastruktures ne zonen e malit robit/Golem (rruga dytesore qe fillon tek Mak Albania deri tek pishat e buta) e cila eshte ne nje gjendje te mjeruar
  • Plehrat dhe mbetjet urbane anes rrugve
  • Papastertia e plazheve dhe tregtimi i mallrave me kafshe nga fshataret e zones

Ne kete takim U KERKUA NGA ANA JONE QE TE NDERHYHET PER RREGULLIMIN E KETYRE  PROBLEMEVE, PASI KOHA ESHTE E MJAFT E SHKURTER PER TI NDREQUR  KETO  GABIME TE LENA PAS DORE.

Ne takim u bera me dije se ne fiilim te qershorit ne hotelet e zones fillon ardhja e pushuesve qe vijne te organizuar me avione charter per te pushuar ne plazhet e bregdetit te Kavajes e cila nuk ka asnje permisim nga viti i kaluar,por ne disa segmente eshte bere dhe me keq sec ishte.

Gjate ketij takimi u shpjegova z.Roshi dhe Mima se per kete problem kane dijeni edhe Z Ahmetaj pasi e kam ngritur dhe diskutuar disa here kur ishte Minister i Turizmit,po keshtu edhe znj.Ekonomi,gjithashtu kete problem e kam parashtruan edhe ne mbledhjen e Keshillit Kombetare te Ekonomise ku mori dijeni edhe Kryeministri Rama 

Z. Roshi e mirkuptoi shqetesimin tone por theksoi se per kete rruge eshte bere nje project I cili I eshte derguar Ministrise se Transportit dhe akoma nuk kishte nje pergjigjie zyrtare

Gjithashtu ai u zotua se do te shfrytezonte cdo mundesi qe te bente te mundur pastrimin e plazheve dhe rehabilitimin e pjeseshem te kesaj rruge

 

Informacion

  • Anëtaret
  • Partnerët

Struktura

Asamleja e pergjitheshme

Keshilli Drejtues

Kryetari

Zv. Kryetari

Sekretari i Pergjitheshem

Komisioni i Auditit

 

Foto Galeri

There are no image inside folder: images/galeria