info@atu.org.al
+3552273087

 

                                       

Latest News

Formular Anëtarësimi në UTSH

(Shoqate jo qeveritare e regjistruar me vendim gjykate nr 1280 date 23.02.2005)

Kjo shoqate ka per qellim mbrojtjen e interesave te subjekteve qe veprojne ne sektorin e turizmit si:

 

Agjensi Turistike Incoming & Outgoing,Agjensi Ticketing ,Guida Turistike,Transportues Turistik, Njesi Akomoduese, Restorante turistike dhe shoqata te asociuara prane Unionit Turistik Shqiptar


 

 


Pasi të shtypni butonin Anëtarësohu  dhe të merrni konfirmimin e regjistrimit. Ju  lutemi , dergoni te skanuara ne adresen; info@atu.org.al,dokumentat  e poshteshenuara:

1.Aplikimin e neneshkruar dhe te vulosur nga titullari . PRINTO

2.Certifikaten e Regjistrimit te Biznesit (QKR)

3.Fotokopje te   ID ose pasaportes

4.Foto (Model Pashaporte) qe do vendoset tek profili i antarit ne WEB-in e Shoqates

 

UTSH SIGURON QE TË DHËNAT E CDO ANETARI  QË MBËRRIJNË NË BAZËN E TË DHËNAVE TË SHOQATES DO TE VENDOSEN  TE PORTALIN E  ANETAREVE NE FAQEN E INTERNETIT TE UNIONIT TURISTIK. www.atu.org.al

 

 

Informacion

  • Anëtaret
  • Partnerët

Struktura

Asamleja e pergjitheshme

Keshilli Drejtues

Kryetari

Zv. Kryetari

Sekretari i Pergjitheshem

Komisioni i Auditit

 

Foto Galeri

There are no image inside folder: images/galeria