info@atu.org.al
+3552273087

 

                                       

Latest News

1. Aktivitet Festiv i UOTSH me rastin e mbylljes se vitit turistik 2011 dhe fillimit te vitit 2012, me daten 14.01.2012, ne Prizren te Kosoves.

2. Infour ne Barcelone – Spanje, me 22 operatore turistike shqiptare nga data 25 mars- 31 mars 2012, te ftuar nga Tour Operatoret Spanjolle. Ne kete aktivitet u prezantuan destinacionet turistike te plazheve te Costa Bravas per turistet shqiptare, si dhe oferta turistike shqiptare per tregun spanjoll.

Informacion

  • Anëtaret
  • Partnerët

Struktura

Asamleja e pergjitheshme

Keshilli Drejtues

Kryetari

Zv. Kryetari

Sekretari i Pergjitheshem

Komisioni i Auditit

 

Foto Galeri

There are no image inside folder: images/galeria